Te ajut să comunici digital în businessul tău, într-un mod autentic, curajos și actual.

Cristina-Feather-Lets-Get-Digital

Te ajut să comunici digital în businessul tău, într-un mod autentic, curajos și actual.

Auditul contului tău de Instagram

Business-ul tău stagnează? Conturile tale de social media nu mai cresc? Programează un audit de social media și vom evalua împreună toate aspectele care contribuie la comunicarea ta digitală pe Instagram, Facebook, Linkedin sau TikTok.

Nu mai posta doar ca să postezi! Transformă-ți eforturile într-o muncă strategică și cu sens pornind de aici.

*Acest serviciu este pentru tine dacă ai deja cel puțin un cont de social media pe care ești activ constant, prin care îți vinzi serviciile sau produsele.

Preț: un singur canal de social media 250 lei / 60 min

audit instagram
audit ads facebook instagram

Auditul ad-urilor tale de Facebook & Instagram + tips

Te-ai săturat să dai boost doar pentru câteva like-uri și să arunci bani pe Social Media Ads fără să vezi creștere în vânzările tale? 

Reclamele pe social media pot fi extrem de eficiente atunci când sunt făcute strategic și pe baza unui conținut cu valoare. Dar pot fi și o sursă nesfârșită de frustrări și pierdere de bani. Vorbim punctual pe ce faci bine și ce trebuie schimbat și îmbunătățit, astfel încât să crești ROI-ul campaniilor tale.

 

*Acest serviciu este pentru tine dacă ai deja cel puțin o reclamă activă pe social media, Facebook sau Instagram.

Preț: 500 lei / 60 min

Auditul magazinului tău online

Reușești să aduci trafic în magazinul tău, dar totuși nu convertești pe cât speri? Probabil, undeva în consumer journey-ul pe care îl creezi în magazinul tău online, există câteva sincope. Este greu să le vezi singur când ai muncit atât de mult la experiența din magazinul tău. Aici intervin eu, cu o privire fresh, din afară, cu experiență în marketing ecommerce de peste 7 ani și pregătită cu o listă de audit, unde testăm fiecare pas din magazinul tău online. 

Preț: 800 lei / 120 min

audit magazin online
content strategy

Construiește strategia comunicării brandului tău alături de mine

Într-o piață aglomerată unde fiecare brand se luptă pentru atenție și un loc în mintea consumatorului, business-ul tău nu poate evolua fără o strategie de comunicare. O să-ți prezint teoria, dar mai mult decât atât o să fiu suportul tău în a înțelege care este povestea și promisiunea ta unică. Te voi ajuta să descoperi valorile care te definesc ca brand, și cum să transmiți asta în video și scris, pentru o comunicare congruentă și clară, care să vorbească pe înțelesul audienței tale.

Preț: 1500 lei / 6h (6 săptămâni)

Rezervă o întâlnire GRATUITĂ cu mine!

Îți dorești să îți crești conturile de social media și să ai o comunicare digitală mai eficientă, dar încă nu ești convins ce servicii sau ce cursuri ți se potrivesc? Programează o întâlnire de cunoaștere cu mine, de 20 de minute și descoperim împreună cea mai bună variantă pentru tine și business-ul tău.