cristina feather digital marketing

Recâștigă-ți timp pentru tine!

Aș minți dacă aș spune că mediul digital e viața mea! Îl mănânc pe pâine în fiecare zi, dar iubesc să fac sport și să am activități în natură, să râd cu prietenii sau să citesc o carte bună și pur și simplu să uit de telefon. Să ai un business care depinde de online – prin conținut, comunicare și advertising, poate fi acaparant, te poate absorbi cu totul până într-acolo încât nu mai știi cine ești în afara lui. Dar nu trebuie să fie așa.

Cu strategia potrivită, cu o comunicare eficientă și o organizare pe măsură, business-ul tău poate crește frumos și fără să îți mănânce tot timpul și toată viața.

Despre mine și experiența mea profesională

Bine ai venit în casa mea!

Eu sunt Cristina Pană, dar lumea mă cunoaște ca Feather, un pseudonim sub care mi-am creat primul blog în urmă cu 14 ani, unul dintre primele bloguri din România despre modă și lifestyle. Nu terminasem încă Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, dar îmi doream să scriu, așa că am profitat de acest nou mediu online, despre care încă nu se știau prea multe.

Scriu, deci exist

Blogul mi-a adus și primul meu job ca redactor la o revistă, unde scriam știri zilnice pentru website și materiale ample și interviuri pentru revista publicată lunar. Am continuat să lucrez la reviste de modă și lifestyle în următorii 5 ani, timp în care am profesat și ca stilist de modă, o funcție din care organizam ședințe foto cu modele, vedete și cititoare, cu tot ce înseamnă asta: concept, organizare echipă, organizare locații, selecția pozelor care intrau în revistă, etc. 

În această perioadă mi-am dezvoltat ochiul din punct de vedere estetic, am studiat istoria modei și a artei, m-am educat vizual.

O viață în care greșești este mai onorabilă și mai bine trăită decât o viață în care nu ai făcut nimic.

Online este mai bine

Tot atunci mi-am început în paralel primul job într-un magazin online, singurul magazin de lux din România din vremea aceea, care vindea ulimele colecții Dior, Givenchy, Balenciaga și altele. Alături de o echipă, cream conținut la standarde înalte: texte, foto, video. La scurt timp am intrat în echipa de marketing a unui mall, unde am învățat hands-on ce înseamnă marketing tradițional. Însă oricât îmi place la mall, online-ul mă chema.

Alături de cei mai buni

Am intrat în echipa care a lansat categoria Modă în cel mai mare ecommerce din țară, unde am descoperit ce înseamnă comerț online la următorul nivel. De acolo am mers mai departe într-un ecommerce dedicat categoriilor de modă, beauty și lifestyle. Aici am trecut, treptat, prin toate funcțiile departamentului de marketing și am învățat astfel să creez și să trimit newslettere, să creez campanii zilnice de sales și să le comunic în medii diverse, social media management, SEO, Facebook Ads & Google Ads, remarketing, digital merchandising – pe scurt, Customer Experience. Cu timpul am ajuns să conduc o echipă de oameni și să lucrăm împreună la toate acestea, o etapă importantă care m-a învățat multe lucruri despre oameni dar și despre mine. 

De aici am plecat către alte proiecte de ecommerce, unde am introdus metode actuale și moderne de comunicare, am lucrat la îmbunătățirea experienței clienților în magazine, și la creșterea vânzărilor.

Digital Marketing & Ecommerce

Și astfel am ajuns în fața ta

Ca specialist de marketing, ca expert în comunicare online, devotată social media, scrisului, dar mai ales video-ului, deschisă să îmbrățișez noul și necunoscutul într-o lume digitală care evoluează atât de rapid.

cristina feather specialist comunicare

Rezervă o întâlnire GRATUITĂ cu mine!

Cu strategia potrivită, cu o comunicare eficientă și o organizare pe măsură, business-ul tău poate crește frumos și fără să îți mănânce tot timpul și toată viața.